DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
DV INNSIKT - CEREALER & GRANOLA OPPDATERT U19
palle- oversikt
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
TIPS TIL EKSPONERING
SUKSESS- HISTORIER
SALGS-UTVIKLING
BUTIKK-BILDER
Stadig flere spiser frokost og mellommåltid på farten, spesielt de yngre Konsumet av havregrøt øker i takt med trenden for frokost på farten Lavt prispunkt og lettvint format og bidrar med positiv verdikannibalisering i porsjonsgrøtsegmentet Få sunne alternativer innen tørrvare snacking
 - Også her har Bare Bra fått gode vurderinger av ernæringsfysiologer 
på sunnhet Synlighet til produktene i kundestrøm gir de stort potensiale Løfter porsjonsgrøtsegmentet med 40% i verdi Trekker 70% nye kunder til porsjonsgrøtsegmentet Bringer porsjonsgrøt inn i snacking-kategorien og gir større 
mulighetsrom enn kun plassering i frokostblandingshylla 
(shopper er ofte ikke ute etter en snack eller
mellommåltid når de oppsøker denne hyllen)
porsjonsgrøt - innsikt
bare bra
musli
granola
grøt
familie