DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
frokost- møter
DV INNSIKT - STABBUR-MAKRELL OPPDATERT U19
palle- oversikt
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
TIPS TIL EKSPONERING
SUKSESS- HISTORIER
SALGS-UTVIKLING
BUTIKK-BILDER
MEDIA-
OVERSIKT
Rundell eksponering Kiwi Oasen uke 28-37 - Stig Rune Egge -
Måleparametre: NÅR: uke 28-37 (målt mot samme periode i fjor (likt antall dager)) HVOR: Plassering ved siden av brødavdeling Ingen prisnedsettelseProdukter: Makrell 170g, Makrell 110g, Leverpostei 100g. Volum: 12 1/3 paller
stabbur-makrell - SUKSESSHISTORIER
31,84%
137,83%
71,41%