DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
DV INNSIKT - PLANTEBASERT
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
SALGS-UTVIKLING
BUTIKK-BILDER
Naturli´
i sesong
GJØR HØSTKOSEN GRØNNERE MED NATURLI’ PLANTEDEIG HVERDAGSPRODUKT MED STORT POTENSIAL! PASSER PERFEKT I TACO, PASTA SUPPER & GRYTER 300g PLANTEDEIG = 400g KJØTTDEIG Tilsvarende reell produkt-mengde, proteininnhold og metthetsfølelse etter tilberedning / / #1 SKU I KJØLT PLANTEDEIG* GODT PLANTEBASERT ATERNATIV FOR ALLE FORBRUKERNE SOM ØNSKER Å SPISE MER BÆREKRAFTIG! KJØLT OG FRYST TREFFER LITT ULIKE SHOPPERE AV KJØTTERSTATNINGER – BEGGE TEMPERATURSONER ER VIKTIGE FOR VEKST! GUNSTIG PRISPUNKT FOR SHOPPER SAMMENLIKNET MED ANIMALSK – ENDA MER RELEVANT I DE TRANGERE ØKONOMISKE TIDENE Nielsen, kjøtterstatninger Norge totalt, siste 52u per uke 16 2023
#1 Fokus på oppmerksomhet og fristelse for å rekrutterer brukere
Naturli´
i jul
Naturli´
i sommer
Naturli´
i høst
Naturli´
i vinter/påske