DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
DV INNSIKT - PLANTEBASERT
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
SALGS-UTVIKLING
BUTIKK-BILDER
Naturli´
i sesong
Start året GRØNNERE med Naturli’ Plantedeig Kjølt plassering for å nå forbruker i kjøpsøyeblikket Vekstvinneren i fryst kjøtterstatning plantefarse Den bestrullerende fryste kjøtter-statningsbollen Kategoriens bestselger!Burger er kategorien største segment Den bestrullerende fryste nuggeten i kategorien Enkel switch i favorittmiddagene – taco, gryteretter, lasagne, pastaretter osv Fokus på oppmerksomhet og fristelse for å rekrutterer brukere Naturli’ driver god vekst i plantebasert farse siste år økt fokus på vegetar og plantebasert i januar – sesong med stort potensial!
Nielsen, kjøtterstatninger Norge totalt salg helår 2022
NATURLI´
driver veksten!
markeds- andel
Naturli´
i jul
Naturli´
i sommer
Naturli´
i høst
Naturli´
i vinter/påske