DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
varehåndtering
grandiosa
grandiosa DELUX
fryseprosjekt
generell innsikt
big one
DV INNSIKT - DYPFRYST PIZZA
OPPDATERT U35
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
GRANDIOSA utvikling
GRANDIOSA budene
MEDIA I PERIODEN
BUTIKK-BILDER
Pizza bærekraft
varehåndtering
grandiosa
grandiosa DELUX
fryseprosjekt
generell innsikt
big one
Bærekraftsarbeid i pizza - Matsvinn
Mål om halvering innen 2025
Fabrikken vår på Stranda har som mål å halvere matsvinn fra produksjon innen 2025. Med systematisk jobbing gjennom hele produksjons-prosessen, inkludert store investeringer i maskiner, er målet innen rekkevidde. Og reduksjon av matsvinn betyr reduksjon av klimautslipp. ofn gir også lite matsvinn i hjemmet, for den er like god dagen etter hvis du skulle være så heldig å ha rester liggende i kjøleskapet.
Klodemerket
Emballasje
Matsvinn
Råvarer