DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
varehåndtering
grandiosa
grandiosa DELUX
fryseprosjekt
generell innsikt
big one
DV INNSIKT - DYPFRYST PIZZA
OPPDATERT U35
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
GRANDIOSA utvikling
GRANDIOSA budene
MEDIA I PERIODEN
BUTIKK-BILDER
Pizza bærekraft
varehåndtering
grandiosa
grandiosa DELUX
fryseprosjekt
generell innsikt
big one
Nordmenn liker norsk produsert mat Både Grandiosa og BigOne produseres i Norge Nordmenn elsker frossenpizza og veksten har vært meget solid siden den første Grandiosa ble laget i 1980 – Grandiosa har f.eks. befestet seg som en av Norges nasjonalretter Grandiosa bruker kun kjøtt fra norske bondegårder - 5 600 norske kuer jobber heltid for å lage melk til all Grandiosa-osten  Frossenpizza er jo fantastisk godt og så er det så lettvint, samme gode resultat hver gang. Det er mange situasjoner der en frossenpizza er det ultimate måltidet 1980 5600 * Ipsos, Middagsdagboken
Pizza er Norges mest spiste måltid 13,5% av Norges befolkning spiser pizza til middag på fredager, mens 12,6% spiser taco* vs 13,5% 12,6%
PRODUKTKUNNSKAP:
Viktigste forbrukerinnsikt
Trigg impulshandel hos studentene med pizza-snakcing!