DYPFRYST PIZZA
BAKEMIKSER
FUN LIGHT
SYLTETØY
TØRRVARE SUPPER
plante- basert
MAKRELL
KETCHUP
OVNSRETTER
ASIATISK & RIS
SØTPÅLEGG
TØRRVARE &
KJØLT SAUS
SNACKING
glemte helter
LEVERPOSTEI
DRESSING
frokost- blanding
FÅREPØLSE
GRYTERETTER
DV INNSIKT
printerklare plakater
butikk- materiell
salgsplan B3-2024
varehåndtering
grandiosa
grandiosa DELUX
fryseprosjekt
generell innsikt
big one
DV INNSIKT - DYPFRYST PIZZA
OPPDATERT U35
markeds- andel
KATEGORI-INNSIKT
GRANDIOSA utvikling
GRANDIOSA budene
MEDIA I PERIODEN
BUTIKK-BILDER
Pizza bærekraft
varehåndtering
grandiosa
grandiosa DELUX
fryseprosjekt
generell innsikt
big one
På slutten av 1970-tallet trengte Stabburets fabrikk på Stranda flere ben å stå på, og forslaget om å starte pizzaproduksjon dukket opp. Pizza var et forholdsvis eksotisk fenomen i Norge i 1980. Det var allerede noen varianter i frysedisken, men dypfryst pizza ble ofte sett på som mat for spesielt interesserte. Tanken med Grandiosa var å lansere en pizza som alle kunne like og som hadde en jevn kvalitet som folk kunne stole på. Daværende administrerende direktør i Nora Industrier, Leif Frode Onarheim, ringte fabrikksjef Ivar Moss og spurte om han kunne lage pizza på Stranda. Moss svarte straks ”Ja”. Da samtalen med Onarheim var over, viste det seg at Moss nok ikke visste helt hva han hadde svart ja til, for han snudde seg mot kona og spurte- "Ka pokker e pizza for noke?"
Pizza Grandiosa er Norges favorittpizza og hvert år spises det over 20 millioner enheter av den populære pizzaen. Grandiosa er laget av de beste råvarer, kombinert i en unik og hemmelig oppskrift. Derfor er Grandiosa en sikker vinner – hver gang. Vi snakker ekte kjærlighet!
"Ka pokker e pizza for noke?"